Vidanja Parlament copy

Ca să-și mai șteargă din păcate, politicienii moldoveni vor trebui să urmeze un canon extrem de strict. Aceștia au fost rugați insistent de managerul general al Mitropoliei Moldovei să nu mai mănânce rahat în timpul postului. Potrivit mitropolitului ceea ce fac politicienii este un mare păcat.

”Înțeleg că vine campania electorală, înțeleg că trebuie să păcălească moldovenii, dar îi rog să se abțină cât pot de mult. Mai bine să mănânce carne decât rahat. Pentru că îi îndeamnă pe oameni la păcat. Cetățenii când deschid televizorul și îi văd cu polonicul în mână mâncând rahat încep să înjure strașnic, iar politicienii care mânânca rahat își iau aceste păcate de înjurături asupra lor”, a declarat managerul Bisericii Ortodoxe din Moldova.

Adevărul este însă că pe politicienii moldoveni este foarte greu să-i oprești din furat și din mâncat rahat. Oamenii de știință moldoveni au stabilit că doar moartea îi poate stopa din activitățile lor preferate. Însă cum vânarea politicienilor moldoveni este strict interzisă, ședințele Parlamentului și ale Guvernului vor fi suspendate pe perioada postului, ca să-i facă pe politicieni să mânânce cât mai puțin rahat.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Vidanja-Parlament-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Vidanja-Parlament-copy-300x300.jpgadminPolitic
Ca să-și mai șteargă din păcate, politicienii moldoveni vor trebui să urmeze un canon extrem de strict. Aceștia au fost rugați insistent de managerul general al Mitropoliei Moldovei să nu mai mănânce rahat în timpul postului. Potrivit mitropolitului ceea ce fac politicienii este un mare păcat. ”Înțeleg că vine campania...

Comentează