Ion Suruceanu nunta Shevchuk copy

Ion Suruceanu a plătit cu cetățenia română decizia neinspirată de a cânta la nunta președintelui Transnistriei, Evgheni Șevchuk. Decizia de a-i retrage cetățenia aparține chiar președintelui României Klaus Iohannis. Într-un comunicat de presă transmis presei, președintele motivează măsura dură luată împotriva lui Ion Suruceanu.

”Transnistria este dușmanul declarat al României. Ei urăsc tot ce este românesc. Și noi nu putem sta cu mâinile în sân să vedem că cetățeni români se duc și le cântă la nunțile lor. Dacă le cânți dușmanilor la nuntă, înseamnă că ești prieten cu el. Ion Suruceanu, ești un trădător, un separatist, un gardist, un rusofon. Nu meriți să fii cetățean român în aceste condiții. Ți s-a anulat cetățenia și, în plus, nu vei avea voie în veci să calci în România, mergi la iubiții tăi separatiși și le cântă pe la nunți”, a anunțat Klaus Iohannis pe pagina sa de facebook.

Decizia lovește foarte crunt în veniturile lui Ion Suruceanu. Acesta urma să cânte la 69 de nunți în România toamna asta. Astfel că nu va mai putea onora invitațiile. În apărarea sa, Ion Suruceanu susține că el nu a știut că cântă la nunta lui Șevchuk, el a crezut că merge să cânte ca de obicei la vreun mafiot local din Tiraspol.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Ion-Suruceanu-nunta-Shevchuk-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Ion-Suruceanu-nunta-Shevchuk-copy-300x300.jpgadminMonden
Ion Suruceanu a plătit cu cetățenia română decizia neinspirată de a cânta la nunta președintelui Transnistriei, Evgheni Șevchuk. Decizia de a-i retrage cetățenia aparține chiar președintelui României Klaus Iohannis. Într-un comunicat de presă transmis presei, președintele motivează măsura dură luată împotriva lui Ion Suruceanu. ”Transnistria este dușmanul declarat al României....

Comentează