Vești proaste pentru eroul național, șoferul camionului care a atentat la viața lui Dodon. Vanea Iobtvoimati a fost declarat terorist de către Igor Dodon și în câteva zile urmează să fie expulzat în Turcia. Erdogan a anunțat deja că îl va prelua pe terorist și îl va trimite la închisoare alături de profesorii de la liceul turc.

”Mergeam narmalina pe drum, nu mă deorgăiam, ba chiar beam ceai alături de familie și prieteni în limuzinele noastre. Tăț moldovenii de rând erau dați la o parte din calea mea, doar sunt prezik, nu chele de porc. Dar teroristul acesta nu a vrut să mai stea la coadă pe drumurile pe care cu sudoarea frunții le fac pentru popor. Așa că a atentat la viața mea și m-am prăvălit cu copitele în sus. Așa ceva nu trebuie lăsat nepedepsit și am băzărit deja cu domnul Plaha să-mi dea voie să-l expulzez și pe acesta”, a declarat extrem de enervat Igor Dodon.

Ba mai mult, cu ajutorul prietenului său, Vlad Plahotniuc, Dodon a scos o lege prin care moldovenii care vor distribui pe rețelele de socializare pamflete cu Igor Dodon de pe moldoVESTI.info să fie expulzati ca teroristi in Turcia. Igor Dodon susține că îi va expulza în Turcia chiar și pe jurnaliștii care nu-l respectă pe el și pe patronul său, Vlad… Plahotniuc.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/09/img_2793.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/09/img_2793-300x300.jpgadminPolitic
Vești proaste pentru eroul național, șoferul camionului care a atentat la viața lui Dodon. Vanea Iobtvoimati a fost declarat terorist de către Igor Dodon și în câteva zile urmează să fie expulzat în Turcia. Erdogan a anunțat deja că îl va prelua pe terorist și îl va trimite la...

Comentează