Cine a spus că moldovenii sunt săraci și nu au bani? Aceștia reușesc să facă rost oricând de euro pentru a-și cumpăra un telefon mai acătării. O demonstrează și coada uriașă de moldoveni care vor să-și cumpere noul iPhone X. Aceștia stau de două zile deja la o coadă cât o noapte de iarnă în fața Spitalului Republican ca să-și vândă rinichii.

“Lucrăm cruglasutachna. Facem și câte 69 de operații pe zi. Nu mai avem bint, vată, skalpeli. Îi rugăm pe oameni să vină cu cuțite bine ascuțite de acasă ca să le putem scoate rinichii. Dar coada nu se mai termină. Dacă moldovanul și-a pus în gând să-și cumpere iPhone, o să-și dea și ultimul rinichi doar să aibă telefon în rând cu lumea. Totuși, îi rugăm pe cei care și-au vândut primul rinichi pentru iPhone 7s să nu mai stea la coadă, că legea ne interzice să-l lăsăm pe moldovan fără rinichi. Eu vă avertizez, degeaba stați la coadă”, a declarat chirurgul șef al Spitalului Republican, Leonea Iaibu.

Între timp, din cauza moldovenilor, rinichii au început să se ieftinească pe piața neagră. Dacă până acum un rinichi costa 60 de mii de euro. De când au intrat moldovenii, un rinichi se vinde cu 600-700 de euro. Cu alte cuvinte, moldovenii vor trebui să doneze și un ochi dacă vor să strângă bani de un iPhoneX .

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/img_9951.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/img_9951-300x300.jpgadminFinanțe
Cine a spus că moldovenii sunt săraci și nu au bani? Aceștia reușesc să facă rost oricând de euro pentru a-și cumpăra un telefon mai acătării. O demonstrează și coada uriașă de moldoveni care vor să-și cumpere noul iPhone X. Aceștia stau de două zile deja la o coadă...

Comentează