Filat in celula cu un negru copy

Vlad Filat a găsit o soluție să fie prezent la ședințele Parlamentului. Fostul premier a anunțat că este gata să se ocupe de videochat. În ajutorul fostului său coleg a sărit Vlad Plahotniuc, care a promis că va instala un ecran mare în Parlament pe care le va uni la camerele video din celula lui Vlad Filat.

”Accept să fac videochat cu Parlamentul și nu cred că este o problemă. Oricum este plin de prostituate politice în Parlament și nimeni nu o să-și dea seama de diferență. M-am gândit și la câteva legi pe care să le propun prin intermediului videochatului. De pildă, mă gândesc să legalizăm prostituția politică”, a anunțat Vlad Filat din închisoare.

În același timp, CNA pregătește mai multe sisteme de videochaturi și în alte celule, asta în cazul în care Vlad Plahotniuc va aresta și alți deputați. Evident, Liuda Mihai Ghimpu va fi trimis la Rusca, la închisoarea de femei.

adminPolitic
Vlad Filat a găsit o soluție să fie prezent la ședințele Parlamentului. Fostul premier a anunțat că este gata să se ocupe de videochat. În ajutorul fostului său coleg a sărit Vlad Plahotniuc, care a promis că va instala un ecran mare în Parlament pe care le va uni...

Comentează