Guvernul Republicii Moldovei ia în sfârșit o decizie deșteaptă. Premierul Pavel Filip a anunțat într-o conferință de presă fulger că țara noastră a decis să legalizeze producția dar și consumul de cânepă, care este numită de cunoscători marijuana sau canabis. Ideea este că este singura modalitate ca Moldova să iasă din criza economică în care a băgat-o Plahotniuc și tâlharii săi.

”Noi ne-am gândit, ne-am gândit și am realizată că nu avem cum să ne oprim de furat. După ce am hapanit miliardul, am observat că Moldova nu reușește să producă cât furăm noi. În acest sens, trebuie să găsim o soluție ca moldovenii să facă bani. Nu de alta, dar sigur ajungem să nu mai avem avioane personale, vile cu 10 etaje, amante la Parij și multe bogății. În plus, este singura metodă de a înveseli cetățenii, poate așa moldovenii vor fi fericiți”, a declarat premierchikul Moldovei, Pavel Filip, numit și Vlad Plahotniuc.

Potrivit unor sondaje, moldovenii sunt cei mai nefericiți oameni de pe planetă, chiar dacă au două Crăciunuri și două Revelionuri. Țăranii care se decis să înceapă să cultive cânepă vor trebui să dea jumătate de recoltă lui Vlad Plahotniuc. Moldova a semnat deja un acord de export a cânepei în Olanda. De asemenea, milioane de europeni vor să vină în vizită în țara noastră. Așa că nu doar sirienii ne vor vizita în timpul campaniei erectorale.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Canepa-Pavel-Filip-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Canepa-Pavel-Filip-copy-300x300.jpgadminSocial
Guvernul Republicii Moldovei ia în sfârșit o decizie deșteaptă. Premierul Pavel Filip a anunțat într-o conferință de presă fulger că țara noastră a decis să legalizeze producția dar și consumul de cânepă, care este numită de cunoscători marijuana sau canabis. Ideea este că este singura modalitate ca Moldova să...

Comentează