Ce nu face un candidat pentru a intra în atenția electoratului? Orice face. De exemplu, Monica Babuc, intrată în folclorul de facebook pentru că le-a cerut moldovenilor să mulțumească partidului că au internet, a dansat la bară. Femeia candidează pentru primăria Chișinăului, dar a scăzut în ultima vreme în sondaje și s-a gândit că ar putea să atragă electoratul masculin de partea sa.

”Sunt disperată. Nu mă votează moldovenii. Le-am dat și internet și tot degeaba. Puțini vor să mă mulțumească ca am fost așa bună cu ei. Așa că am cerut sfaturi de la vedetele noastre, care fac orice pentru atenția publicului. Natalia Gordienko m-a întrebat de ce nu dansez la bară? Că ea așa și-a câștigat pâinea la început. De ce nu? Mai arăți una, alta, bărbații se uită, votează, le bat pe femei și le pun să mă voteze”, a declarat doamna Monica Babuc, zisă și ”mulțumim partidului pentru internet”.

Din păcate sociologii au vești proaste pentru acest candidat. După ce au văzut-o dansând la bară, bărbații s-au arătat mai mult oripilați de Monica, decât atrași de ea. 50 la sută s-au arătat nemulțumiți de cât de grasă este doamna Babuc, iar 50 la sută dintre bărbați au fost nemuțumiți că este prea bătrână.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Monica-Babuc-la-bara-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Monica-Babuc-la-bara-copy-150x150.jpgadminPolitic
Ce nu face un candidat pentru a intra în atenția electoratului? Orice face. De exemplu, Monica Babuc, intrată în folclorul de facebook pentru că le-a cerut moldovenilor să mulțumească partidului că au internet, a dansat la bară. Femeia candidează pentru primăria Chișinăului, dar a scăzut în ultima vreme în...

Comentează