Vești extrem de triste pentru Vlad Plahotniuc. Pensionarul care în 2014 i-a dat un zdubac ministrului pelincuță Buliguța, are planuri mari. După ce a obținut bani de la CEDO pentru că a pălmuit-o pe ministră, omul vrea și mai mulți bani și se gândește să-l trănsnească chiar pe șeful ei cel mare – pe Vlad Plahotniuc.

”Dacă pentru o scatoalcă pe care i-am dat-o lu Buliguța pelincuța am primit 7 mii de euro. Pentru o ciomăgeală bună lu Plaha iau vreo 100 de mii cel puțin. Că panosul ista are bani, nu ca pelincuța. Și să nu credeți că este ușor să primești palme peste față de la mine, eu am mâna muncită. Am palma grea. Unde dau se simte bine”, a declarat Leonea Iaibu, pălmuitorul politicienilor.

Când a auzit una ca asta, Vlad Plahotniuc a anunțat că la întâlnirea cu domnul Iaibu o să meargă șestiorca sa, Igor Dodon. Plahotniuc i-a cerut între timp bodyguardului său personal, lui Costea Țuțu să-l păzească chiar și atunci când merge la pișu și să-l ajute în acest sens. Moldovenii au anunțat deja că scot din buzunare 100 de mii de euro ca Plahotniuc să fie pălmuit de nădejde.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/09/Palma-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/09/Palma-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminSocial
Vești extrem de triste pentru Vlad Plahotniuc. Pensionarul care în 2014 i-a dat un zdubac ministrului pelincuță Buliguța, are planuri mari. După ce a obținut bani de la CEDO pentru că a pălmuit-o pe ministră, omul vrea și mai mulți bani și se gândește să-l trănsnească chiar pe șeful...

Comentează