mihai-ghimpu-zina-greceanai-copy

Igor Dodon practic a pierdut alegerile. Asta după ce Zina Carabina s-a implicat cu trup și suflet în campania sa erectorală. După modelul Madonei, Zina Carabina a promis că face sex cu orice moldovan care îl votează cu Dodon. Și cum moldovenii se feresc de o asemenea ofertă, nimeni nu vrea acum să-l voteze pe socialist.

”Zina Carabina este ca păianjenul văduva neagră. Mai întâi de tufe după asta te împușcă cu carabina. Ea ne-a mai amenințat că ne împușcă, nu ar fi prima dată. Noi suntem cam toromaci și votăm cu Dodon, dar când am auzit că după ce îl votăm suntem obligați să facem sex cu Zina Carabina, ne-am decis să nu-l mai votăm. Nu vă mințim. Pur și simplu refuzăm oferta de la Zina Carabina”, a declarat președintele asociației moldovenilor votanți cu Dodon, Vasea Ibatisasati.

Așa că Igor Dodon s-ar putea să rămână numai cu alegătorii săi fideli. Adică rezidenții veșnici din cimitirul Doina.

Zina Carabina este în continuare optimistă. Întrebată dacă nu îi este greu la efortul fizic pe care l-ar face cu alegătorii, Zina Carabina a explicat simplu: ”nu-i nimic, ei m-ar tufe o dată, dar noi timp de 4 ani, zilnic, pe toți.”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Mihai-Ghimpu-Zina-Greceanai-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Mihai-Ghimpu-Zina-Greceanai-copy-300x300.jpgadminPolitic
Igor Dodon practic a pierdut alegerile. Asta după ce Zina Carabina s-a implicat cu trup și suflet în campania sa erectorală. După modelul Madonei, Zina Carabina a promis că face sex cu orice moldovan care îl votează cu Dodon. Și cum moldovenii se feresc de o asemenea ofertă, nimeni...

Comentează