Dacă este să credem vorbelor lumii, vloggerul Ilie l-a ajuns din urmă pe Vlad Plahotniuc după banii din conturi. După ultima campanie de strâns fonduri a ajuns să fie și el miliardar, spun analiștii de pe facebook, așa că lui Ilie nu-i rămâne nimic altceva decât să se declare oligarh și să-i calce zdravăn pe urme dictatorului Plahotniuc.

Din primele informații, vloggerului Ilie și-a cumpărat din banii câștigați un partid și câteva televiziuni. Partidul achiziționat de celebrul vlogger este secret, dar sursele redactorilor moldovesti.info spun că numele acestui partid are doar două litere, începe cu litera P și se termină cu litera L.

Nu este singura achiziție a vloggerului oligarh. Acesta a început să cumpere deputați, televiziuni, ba chiar și câțiva bleagheri. Deocamdată televiziunile sunt de desene animate, dar nici la Publika WC nu sunt lucruri prea serioase.

Comentatorii de pe Facebook au anunțat că nu-l vor mai numi vlogger pe Ilie, ci vloligarh.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Ilie-Plahotniuc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Ilie-Plahotniuc-copy-300x300.jpgadminMonden
Dacă este să credem vorbelor lumii, vloggerul Ilie l-a ajuns din urmă pe Vlad Plahotniuc după banii din conturi. După ultima campanie de strâns fonduri a ajuns să fie și el miliardar, spun analiștii de pe facebook, așa că lui Ilie nu-i rămâne nimic altceva decât să se declare...

Comentează