Un cioban de lângă Chișinău a făcut o descoperire uluitoare. În timp ce își păștea oile și caprele pe un câmp de lângă Chișinău, acesta a descoperit o bombă nucleară din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Bomba era îngropată în pământ, iar ciobanul pe nume Ion Ceban a alertat imediat geniștii formației 69 din trupa de Carabinieri ”Atomicul”.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ministerului Afacerilor Interne, bomba atomică este din al Doilea Război Mondial pentru că pe ea scrie în germană ”Hitler Kaput”. După ce au securizat zona. Bomba a fost ridicată și transportată de geniști la baza militară de bombe și alt explozibil ”Costea Țuțu”.

Pentru că până acum nu au mai văzut o bombă nucleară, geniștii moldoveni o vor cerceta cu atenție aproape 2 luni ca să învețe cum se produce o astfel de armă. Armata Moldovenească nu are bombă nucleară, dar dorește să achiziționeze câteva. Abia după ce va fi cercetată cu atenție, bomba va fi detonată de către geniștii formației 69 din trupa de Carabinieri ”Atomicul”. Detonarea va avea loc pe 31 aprilie, la ora 12 și 69 de minute apropierea bazei militare de bombe și alt explozibil ”Costea Țuțu”.

Chiar dacă baza militară se află la câțiva kilometri de capitală, locuitorii Chișinăului vor putea vedea ciuperca nucleară care se formează în timpul detonării boambei nucleare.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/bomba-pleasa.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/bomba-pleasa-300x300.jpgadminSocial
Un cioban de lângă Chișinău a făcut o descoperire uluitoare. În timp ce își păștea oile și caprele pe un câmp de lângă Chișinău, acesta a descoperit o bombă nucleară din timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Bomba era îngropată în pământ, iar ciobanul pe nume Ion Ceban a...

Comentează