Banca Națională a anunțat că fața lui Țuțu va apărea pe rubla de 1 leu în loc de fața lui Ștefan cel Mare. Astfel că rubla de un leu va purta numele de un Țuț. Aceste ruble vor putea fi folosite doar în circumcizia erectorală a lui Țuțu și numai pe timpul campaniei erectorale.

O soluție inedită va fi pusă în practică și de primăria Chișinăului în timpul campaniei erectorale. Primarul interimat a decis să-i permită lui Constantin Țuțu să-și instaleze propria statuie în locul monumentului lui Ștefan cel Mare. Ideea aparține chiar jurnalistului de la Publika WC care l-a comparat pe Țuțu cu marele domnitor.

”Cred că este o campanie inedită. Să ne ducem să depunem flori la monumentul lui Țuțu, să vină președinți de stat și să se închine în fața marelui țuțu. Când o să ne întâlnim în centru, nu o să spunem, hai să ne vedem la Ștefan, o să spunem, hai să ne vedem la Țuțu. O să fie mai modern, o să fie mai european, mai caratist, o să fie mai cu trenirovkă și abed”, a declarat jurnalistul Cristinel Tărăboi.

Primăria Chișinău vrea să meargă și mai departe de atât. Pe timpul campaniei erectorale, bulevardul Ștefan cel Mare va fi redenumit în Costea Țuțu Karatistul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/01/Leu-Tutu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/01/Leu-Tutu-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Banca Națională a anunțat că fața lui Țuțu va apărea pe rubla de 1 leu în loc de fața lui Ștefan cel Mare. Astfel că rubla de un leu va purta numele de un Țuț. Aceste ruble vor putea fi folosite doar în circumcizia erectorală a lui Țuțu și...

Comentează