Un sondaj la nivel european arată că moldovencele sunt cel mai disponibile femei din Europa. Dacă în Italia doar 35 la sută dintre femei recunosc că ar face sex cu un bărbat străin, procentul moldovencelor care ar intra în patul altui mascul decât soțul lor este de 95 la sută. Moldovencele sunt practic la egalitate cu rusoaicele, însă realizatorii studiului le-au acordat femeilor din Rusia locul doi pentru că acestea au pus o condiție: ”trebuie să fim și bete când ne înșelăm soții”.

Explicația moldovencelor la disponibilitatea pe care o au să-și înșele bărbații este extrem de simplă: ”voi ați văzut ce fel de bărbați sunt soții noștri? Murdari, bețivi, cu burtă, poartă sandale cu șosete și sunt extrem de violenți. Așa că le-o plătim de fiecare dată când avem ocazia. Nu refuzăm pe nimeni. Orice bărbat din Europa, chiar dacă este olog, chior, chel și are 100 de ani este mai bun decât bărbatul meu pe care l-am lăsat acasă!

Solicitat de redactorii moldovesti.info să comenteze rezultatele studiului, Vasile Bețivu, bărbat din raionul Șoldănești, a declarat printre sughițuri: ”Hâc, hâc, eu nu înțeleg, de ce ne părăsesc femeile? Și eu voi încerca să o înșel. La sfârșitul lunii primesc bani de la a mea din Italia și mă duc la baba Efrosinia. Că numai ea a rămas dintre femei în sat.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Alcoolic.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Alcoolic-150x150.jpgadminSocial
Un sondaj la nivel european arată că moldovencele sunt cel mai disponibile femei din Europa. Dacă în Italia doar 35 la sută dintre femei recunosc că ar face sex cu un bărbat străin, procentul moldovencelor care ar intra în patul altui mascul decât soțul lor este de 95 la...

Comentează