Prezikul Igor Dodon este de neoprit. După ce a cerut interzicerea BAC-ului în Moldova, vrea să scoată în afara legii multe alte examene care le fac viața complicată moldovenilor. În primul rând, cere să nu mai avem examen pentru permisul auto.

”Nafiga nouă acest examen românesc? Oricum, toată lumea dă mită ca să treacă. În loc să fie un examen corect, ca toți cretinii dalbaiobi să nu mai ajungă șoferi, scoatem nahren examenul și oricine vrea permis îl ia. Examenul este tâmpit pentru că ca în cazul Bacalaureatului, se pune o presiune prea mare pe moldoveni. Nafiga să înveți? Ai permis și du-te pe străzi cu mașina. În Chișinău nu se mai circulă, deci dacă n-ai migalkă, pohui, degeaba permis”, a declarat Igor Dodon, prezikul Moldovei.

Igor Dodon se laudă că nu a dat BAC-ul și iată că a reușit să ajungă prezik. ”În schimb, mulți dintre cei care se consideră deștepți, cu BAC-ul luat, au fost nevoiți să plece la muncă în străinătate ca proștii”, spune prezikul.

Igor Dodon vrea să elimine și examenul pentru medici. Astfel că, oricine vrea se poate declara medic și basta. Va fi scos până și examenul pentru obținerea brevetului de pilot. Cu alte cuvinte, aveți grijă ce medic vă tratează, aveți grijă în ce avion vă urcați. Succes, moldoveni!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/img_2793.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/03/img_2793-300x300.jpgadminSocial
Prezikul Igor Dodon este de neoprit. După ce a cerut interzicerea BAC-ului în Moldova, vrea să scoată în afara legii multe alte examene care le fac viața complicată moldovenilor. În primul rând, cere să nu mai avem examen pentru permisul auto. ”Nafiga nouă acest examen românesc? Oricum, toată lumea dă...

Comentează