Plahotniuc Facebook Arest copy

După ce au văzut că mita lui Usatîi a funcționat, iar un polițist l-a arestat pe Filat ca să primească un Mercedes, mai mulți moldoveni s-au gândit să scape Moldova de Plahotniuc într-un mod original. Au lansat pe facebook campania: ”donează un Euro pentru a-l aresta pe Plahotniuc”.

”Am rămas șocați să vedem că un polițist a acceptat mita lui Renato și l-a arestat imediat pe Filat. Dacă așa scăpăm de Plahotniuc, cu mită, apoi cred că sute de mii de moldoveni vor dona un euro. Cu o sută de mii de euro luăm cel mai nou model de Mercedes. Să vedeți cum scăpăm imediat de Plaha”, a declarat Ioan Poalălungă, utilizator de facebook.

Polițistul care l-a arestat pe Filat se numește Vasile Tupoiu, este locotenent, are 28 de ani și lucrează la poliția călare. Acesta susține că a avut noroc că l-a văzut primul pe Filat. ”Eram pe cal. L-am văzut că voia să fugă cu un TIR de țigări. M-am luat după el și fiind pe cal l-am ajuns înaintea colegilor mei. Acum mă duc să-l caut și pe Plahotniuc, că două mercedesuri nu strică la gospodărie”, a declarat harnicul polițist.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Plahotniuc-Facebook-Arest-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Plahotniuc-Facebook-Arest-copy-300x300.jpgadminPolitic
După ce au văzut că mita lui Usatîi a funcționat, iar un polițist l-a arestat pe Filat ca să primească un Mercedes, mai mulți moldoveni s-au gândit să scape Moldova de Plahotniuc într-un mod original. Au lansat pe facebook campania: ”donează un Euro pentru a-l aresta pe Plahotniuc”. ”Am rămas șocați să...

Comentează