Cometa Moldova copy

Evenimente tragice se anunță pe 31 septembrie anul acesta. Potrivit academicienilor de la Academia de Științe SF din Chișinău, țara noastră va fi lovită din plin de o cometă venită din Constelația Centaurului. Obiectul Zburător Neolitic va lovi mai exact sectorul Ciocana din Chișinău, dar unda de șoc se va transmite până la Tiraspol, avertizează academicienii.

”După calculele noastre, cometa va lovi la ora 12 și 69 de minute. Inițial am crezut că nu am calculat corect traiectoria și ne gândeam că poate lovește în Ucraina sau în România. Așa că am trimis o notificare la Centrul de Științe Cosmogonie ”Старицата Ванга” din Sofia. Specialiștii în cosmogonie ne-au confirmat bănuiala noastră. Cometa va cădea asupra Moldovei”, a declarat academicianul Gheorghe Duca de la Academia de Științe SF din Chișinău.

Pentru că cometa seamănă cu o cușmă uriașă de foc, academicienii moldoveni au botezat-o Guguță 001. Autoritățile au luat deja câteva măsuri urgente în această situație. Mai multe familii ale deputaților au fost evacuate de urgență în Elveția, iar câteva miliarde de dolari au fost transferate de urgență pe conturi străine.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Cometa-Moldova-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Cometa-Moldova-copy-300x300.jpgadminInternațional
Evenimente tragice se anunță pe 31 septembrie anul acesta. Potrivit academicienilor de la Academia de Științe SF din Chișinău, țara noastră va fi lovită din plin de o cometă venită din Constelația Centaurului. Obiectul Zburător Neolitic va lovi mai exact sectorul Ciocana din Chișinău, dar unda de șoc se...

Comentează