În sfârșit Publika WC a transmis o știre adevărată. După ce ne-a speriat de un miliard de ori că vine sfârșitul lumii. Acum se pare că a nimerit-o. Arheologii și astrologii au descoperit că pe 31 aprilie un asteroid de dimensiunile unui miliard va lovi Moldova.

”Moldova este în mare pericol. Asteroidul a fost botezat deja Plahahaha 69, în cinstea oligarhului nostru preferat. Va lovi Moldova la ora 25 și 69 de minute. Epicentrul loviturii va fi Piața Centrală din Chișinău. Oricum, Piața aceea este în sinea sa o bombă și ar fi explodat la un moment dat. Va face o gaură în pământ cam de mărimea Hotelului Nobil”, a declarat Leonea Iaibu, astrolog și arheolog principal la Academia de Științe SF a Republicii Moldova.

Vlad Plahotniuc îi asigură însă pe cetățenii moldoveni că el nu va muri după ce asteroidul se va prăbuși peste Moldova. Ca să se țină de cuvânt a săpat un beci antiatomic sub hotelul Publika WC. Mai mulți bleagheri, analiști și jurnașliuști au sărit la curul lui Vlad Plahotniuc să-l pupe ca să scape cu viață după impactul cu asteroidul.

De altfel, Vlad Plahotniuc a anunțat că preventiv a trimis cu avionul în Elveția câteva miliarde ca să fie în siguranță în caz de ceva.

Nemulțumiți, moldovenii au cerut reprogramarea sfârșitului lumii ca să-și revină după cea mai importantă sărbătoare moldovenească, Paștele Blajinilor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Cometa-Moldova.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Cometa-Moldova-300x300.jpgadminSocial
În sfârșit Publika WC a transmis o știre adevărată. După ce ne-a speriat de un miliard de ori că vine sfârșitul lumii. Acum se pare că a nimerit-o. Arheologii și astrologii au descoperit că pe 31 aprilie un asteroid de dimensiunile unui miliard va lovi Moldova. ”Moldova este în mare...

Comentează