Publika TV a realizat un reportaj plin de pietate despre campania pe care partidul de guvernământ o duce în Moldova. Televiziunea a publikat chiar și un raport al celui mai prolific democrat, Sireoja Sîrbu. Acesta i-a dat un raport complet șefului său, Vlad Plahotniuc. Iată câteva dintre cele mai interesante și captivante momente ale campaniei.

 

PDM Pasti Sirbu Icoana copy

Maiestate, stimate și multiubite patron, să știți că v-am propovăduit numele prin toate colțurile Moldovei. Am mers chiar cu icoana sfinției voastre ca să o pupe toți moldovenii. Oamenii plângeau când ne vedeau cu icoana.

 

PDM Pasti Sicriu copy

După ce au pupat suficient icoana, câțiva săteni m-au invitat, iar eu am participat cu satisfacție, la înmormântarea Moldovei. Am ținut chiar eu să bat ultimul chiron în coșciug.

 

PDM Pasti bani pamant copy

Să știți, stăpâne, că în curtea unui om sărac am descoperit o comoară. Totul, până la ultimul bănuț vă aparține, iubite comandante.

 

Sergiu Sirbu PDM Vopsete poarta copy

Cineva a scris o porcărie pe o poartă și m-am oprit să ascund rușinea de vorbe. Persoana respectiva este acum la închisoare. Nu am putut să vopsesc însă toate inscripțiile, că erau pe fiecare poartă.

adminSocial
Publika TV a realizat un reportaj plin de pietate despre campania pe care partidul de guvernământ o duce în Moldova. Televiziunea a publikat chiar și un raport al celui mai prolific democrat, Sireoja Sîrbu. Acesta i-a dat un raport complet șefului său, Vlad Plahotniuc. Iată câteva dintre cele mai...

Comentează