Vlad Plahotniuc Kim Jong Un copy

Aflat la putere, Partidul Democrat, principalul partid din Moldova, anunță schimbarea cursului pe care merge Moldova. PD susține că Cursul European nu mai este bun pentru țara noastră, așa că propune să alegem alt curs.

”Noi alegem Cursul Valutar. Este cel mai bun curs pe care l-ar avea Malldova. Și nu contează dacă e Euro sau Dolar. Cursul valutar să fie. Întrebați pe cineva de la țară care este cursul European? O să vedeți că din 10 o să vă răspundă doar unul. Întrebați, în schimb, țăranii care este cursul valutar. Toți știu. Care curs este mai important pentru popor, cel European sau cel Valutar”, a declarat retoric patronul PD, Vlad Plahotniuc..

Cursul Valutar pe care se gândește să meargă Moldova nu este deocamdată clar. Unii vor să schimbe ruble, alții dolari, cei mai mult sunt cu euro.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Vlad-Plahotniuc-Kim-Jong-Un-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Vlad-Plahotniuc-Kim-Jong-Un-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Aflat la putere, Partidul Democrat, principalul partid din Moldova, anunță schimbarea cursului pe care merge Moldova. PD susține că Cursul European nu mai este bun pentru țara noastră, așa că propune să alegem alt curs. ”Noi alegem Cursul Valutar. Este cel mai bun curs pe care l-ar avea Malldova. Și...

Comentează