Și Partidul Democrat a anunțat că are o propunere de premier. Vlad Plahotniuc susține că următoarea sa șestiorcă care va conduce Guvernul nu va fi nimeni altul decât Seriojikă Sîrbu. Potrivit oligarhului coordonator, Seriojîkă a muncit mult în campania electorală și a pătimit și mai mult, așa că merită o recompensă.

”Nimeni altul decât Seriojîkă este cel care merită cu adevărat această funcție. A muncit foarte mult ca să ne voteze oamenii și transnistrenii. A tăiat lemne, a curățat păpușoi, a prășit, a mers cu motoblocu, a mers pe măgar, a luat peezdon. Este bătut în cap mititelul, deci îl răsplătesc oligărșește”, a declarat Vlad Plahotniuc.

De bucurie că va fi premier, Seriojîkă a dat o tură cu măgarul în jurul casei. Noul premier a anunțat deja că v-a crește producția națională de motobloace cu 69 la sulă, iar măgarul pe care l-a călărit va fi declarat sfânt. Pentru asta, SRL Mitropolia Moldovei v-a primi încă un BMW negru.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/03/Serioja-Sirbu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/03/Serioja-Sirbu-copy-300x300.jpgadminPolitic
Și Partidul Democrat a anunțat că are o propunere de premier. Vlad Plahotniuc susține că următoarea sa șestiorcă care va conduce Guvernul nu va fi nimeni altul decât Seriojikă Sîrbu. Potrivit oligarhului coordonator, Seriojîkă a muncit mult în campania electorală și a pătimit și mai mult, așa că merită...

Comentează