Pavel Filip Fantomas copy

Pavel Filip a avut o surpriză în capitala Belgiei. Premierul nostru a fost oprit pe stradă de sute de fani care au vrut să aibă un autograf și câte o poză cu el. Șeful guvernului de la Chișinău a crezut chiar că este extrem de popular în Belgia spre deosebire de Republica Moldova. 

”Tot strigau copiii după mine, mă trăgeau de mâneci. Alții îmi făceau cu ochiul. Nu înțelegeam ce se întâmplă cu belgienii. De ce sunt așa de popular la ei? Dar mai ales nu pricepeam de ce toată lumea mă strigă Fantomas, Fantomas. Am crezut că este vreo salutare mai specială la ei. Oricum, am venit acasă cu o părere bună despre belgieni. Sunt oameni care apreciază un premier, nu boii de moldoveni care nu știu să-mi mulțumească pentru lucrurile bune pe care le fac”, a declarat la întoarcerea în Moldova Pavel Filip.

De fapt, Pavel Filip a fost confundat cu Fantomas. Misterul a fost dezvăluit de către jurnaliștii de la Charlie Hebdo care au scris un articol senzațional despre faptul că Fantomas există și s-a plimbat cu o geantă și o sticlă de vin Gura Căinarului prin Bruxelles.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Pavel-Filip-Fantomas-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Pavel-Filip-Fantomas-copy-300x300.jpgadminInternațional
Pavel Filip a avut o surpriză în capitala Belgiei. Premierul nostru a fost oprit pe stradă de sute de fani care au vrut să aibă un autograf și câte o poză cu el. Șeful guvernului de la Chișinău a crezut chiar că este extrem de popular în Belgia spre deosebire...

Comentează