Firma de la Hollywood, Columbia Pictures, va turna un nou film din celebra serie ”Крепкий орешек”. De data asta, acțiunea va avea loc în țara noastră. Producătorii americani susțin că au rămas surprinși de câte știe premierul Republicii Moldova despre nuci, așa că l-au luat chiar pe Pavel Filip în kinou, mai ales că seamănă leit cu o nucă.

Totuși, premierul nu va avea rolul principal, așa cum nu-l are nici în viața de zi cu zi. Din primele informații, în rolurile principale au fost nominalizați Vlad Plahotniuc și miliardul.

”Pe scurt, subiectul filmului este destul de simplu. Un oligarh extrem de corupt și de rău, fură un miliard, închide oameni în închisoare, capturează statul, anulează alegeri, alungă oamenii în Europa la muncă și nu este totul. Își pune o marionetă pe postul de premier și conduce statul după cheful său. Din păcate, sfârșitul este unul tragic. Oamenii sunt săraci și vai de mama lor”, a declarat Dick Suckmydick, producătorul general al filmului.

Filmul va apărea în cinematografe pe 24 februarie, iar biletul va costa extrem de scump pentru a pune miliardul furat la loc. Evident, moldovenii vor plăti toate costurile. Pentru că este un film în care joacă toți cetățenii, nu doar Filip, Dodon și Plaha, producția va putea fi văzută în toate secțiile de votare. Atât din Moldova, cât și de peste hotare.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/11/Krepkii-Oreshek-Pavel-Filip-copy-716x1024.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/11/Krepkii-Oreshek-Pavel-Filip-copy-300x300.jpgadminMonden
Firma de la Hollywood, Columbia Pictures, va turna un nou film din celebra serie ”Крепкий орешек”. De data asta, acțiunea va avea loc în țara noastră. Producătorii americani susțin că au rămas surprinși de câte știe premierul Republicii Moldova despre nuci, așa că l-au luat chiar pe Pavel Filip...

Comentează