Pavel Filip Fuck You copy

Confruntat cu o critică din partea pensionarilor care așteaptă pensii mărite, guvernul Republicii Moldova explică că nu le-a promis niciodată pensii. Pavel Filip Kirkorov susține că nu a fost înțeles corect când le-a făcut promisiuni oamenilor.

”Măi oameni buni, ce fel de pensii? Când am promis eu că vă dau pensii? Voi nu v-ați spălat urechile bine? Eu am zis că vă dau penis, nu pensii. Că sunt om educat și nu vorbesc urât. M-a întrebat un jurnalist dacă dăm pensiile și am zis clar, dăm un penis! Vă rog să nu duceți lumea în oroare”, a declarat în exclusivitate pentru moldovesti.info, Pavel Filip Kirkorov.

În acest sens, Pavel Filip Kirkorov promite să reformeze modul de plată a penisiilor. Aceste penisii vor fi plătite în monedă tradițională Botswaneză, care se scrie pwla, dar se citește poola. La aflarea veștii, majoritatea bătrânilor din Moldova au mers să pună niște molevne și lumânări de veșnică pomenire.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Pavel-Filip-Fuck-You-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Pavel-Filip-Fuck-You-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Confruntat cu o critică din partea pensionarilor care așteaptă pensii mărite, guvernul Republicii Moldova explică că nu le-a promis niciodată pensii. Pavel Filip Kirkorov susține că nu a fost înțeles corect când le-a făcut promisiuni oamenilor. ”Măi oameni buni, ce fel de pensii? Când am promis eu că vă dau...

Comentează