După Igari Dandon și Pavel Filip s-a făcut de shit la Adunarea Generală a ONU. Premierul s-a încurcat cu prezikul Moldovei și din greșeală i-a îmbrăcat costumul lui Dandon. Fără să-și dea seama, s-a dus îmbrăcat astfel la O,NU și a fost arătat cu degetul de toată lumea.

”După ce am buhăit toată noaptea în camera de hotel, eu aveam capul tare greu. M-am trezit dimineața cu ochii lipiți de somn și în loc să mă îmbrac în castiumul meu, i-am luat castiumul porcului ista. Mare greșeală. Toți copiii mă scuipau, foarte multă lume se uita ciudat la mine. Abia când m-am dus la baie mi-am dat seama că nu trebuie să mă deschid la pantaloni”, a declarat Pavel Filip într-o conferință de presă.

Nemulțumiți de prikidul premierului Moldovei, secretarii Generali ai ONU l-au dat afară în șuturi pe Pavel Filip. Cu ochii în lacrimi, premierul a alergat la Plahotniuc, la hotelul Nobil. Filip a cerut să fie însoțit de Costea Țuțu ca să nu mai fie bătut de copii. Din păcate, Costea Țuțu era bătut de Maia Sandnu la dezbaterea de la Moldova 1, unde a ajuns cu Andrian Candu.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Pavel-Filip-ONU-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/Pavel-Filip-ONU-copy-300x300.jpgadminInternațional
După Igari Dandon și Pavel Filip s-a făcut de shit la Adunarea Generală a ONU. Premierul s-a încurcat cu prezikul Moldovei și din greșeală i-a îmbrăcat costumul lui Dandon. Fără să-și dea seama, s-a dus îmbrăcat astfel la O,NU și a fost arătat cu degetul de toată lumea. ”După ce...

Comentează