Pavel Filip in fusta copy

Solidaritate incredibilă la Guvern. Ca să-și apere ministrul pentru educație, Pavel Filip Kirkorov a venit astăzi la muncă îmbrăcat în fustă și golgoci. Premierul susține că apără golgocii Corinei Fusu, deși toată lumea râde de ei.

”Je suis golgocii lui Corina Fusu. Degeaba îmi spuneți că Corina are o etichetă greșită. M-am uitat mai bine la golgocii ei și nu am văzut nicio etichetă. Poate o fi rupt eticheta când a cumpărat golgocii. Nu știu. Cert este că cine râde de golgocii Corinei o să aibă de a face cu domnul Plahahaha”, a declarat Pavel Filip Kirkorov.

Potrivit unei decizii secrete semnate de premier, Corina Fusu va fi trimisă în cele mai mari scandaluri din Moldova. Oamenii vor vedea galgocii și vor începe să râdă, uitând de conflict și de nemulțumiri. Corina Fusu a acceptat, de exemplu, să-și plimbe golgocii prin PMAN, acolo unde se protestează în corturi.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Pavel-Filip-in-fusta-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Pavel-Filip-in-fusta-copy-300x300.jpgadminSocial
Solidaritate incredibilă la Guvern. Ca să-și apere ministrul pentru educație, Pavel Filip Kirkorov a venit astăzi la muncă îmbrăcat în fustă și golgoci. Premierul susține că apără golgocii Corinei Fusu, deși toată lumea râde de ei. ”Je suis golgocii lui Corina Fusu. Degeaba îmi spuneți că Corina are o etichetă...

Comentează