Pavel Filip cersetor copy

Situație rușinoasă pentru premierul Republicii Moldova, Pavel Filip. Acesta a fost reținut de poliția românească după ce a fost prins în timpul unei activități ilegale. Cerșea bani de la români, deși acest lucru este complet ilegal la București.

”La București doar persoanele nevoiașe au voie să cerșească. Dacă vedem un oligarh care cerșește îl arestăm imediat. Noi respectăm legile în România, iar Filip ceșea bani de la români în metrou. Nu se poate așa ceva. Ai cerșit bani la Guvern, la Președinție, dar și în metrou? Mi se pare extrem de neprofesionist”, a declarat șefa DNA, Codruța Kovesi, în timp ce îi punea cătușele lui Pavel Filip.

Premierul nostru a anunțat însă că a fost nevoit să cerșească un pic și prin metrou ca să nu se ducă acasă cu mâinile goale. ”Șeful meu, Plaha, mi-a zis să vin cu ceva bani de la București. Nu puteam să mă întorc și să-i spun să facă reforme dacă vrea bani, mă scuipa în ochi și mă bătea Costea Țuțu”, a delcarat în apărarea sa Pavel Filip.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Pavel-Filip-cersetor-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Pavel-Filip-cersetor-copy-300x300.jpgadminInternațional
Situație rușinoasă pentru premierul Republicii Moldova, Pavel Filip. Acesta a fost reținut de poliția românească după ce a fost prins în timpul unei activități ilegale. Cerșea bani de la români, deși acest lucru este complet ilegal la București. ”La București doar persoanele nevoiașe au voie să cerșească. Dacă vedem un...

Comentează