Dezinfectare bani spital copy

Supărați pe controlul inopinat anunțat cu o zi înainte, patronii spitalelor din Chișinău cer ministrului Sănătății, Ruxanda Glavan să îi anunțe cu o lună înainte de un eventual control. Patronii spitalelor amenință că în caz contrar nu vor mai împărți mita pe care o primesc de la pacienți.

”Mi se pare foarte urât să dai buzna cu un control inopinat în spitalul meu și să mă anunți cu numai o zi înainte. Dar ce suntem aici, în Uniunea Europeană? Lasă-mă să mă pregătesc bine, să alung pacienții bolnavi acasă, să rămână cei sănătoși. Lasă-mă să ascund tirurile cu mită ca să nu mă prinzi cu prea mulți bani prin buzunare. Dacă vii peste mine ca o needucată, Ruxanda să știi că nu mai primești nimic din mita pe care eu mă chinui să o adun de la pacienți”, a declarat medicul ginecolog, Virgina Penisescovici.

Ruxanda Glavan și-a cerut scuze de la patronii spitalelor de stat și promite să nu-i deranjeze deloc cu niciun fel de control. Mai mult, ministrul Sănătății le recomandă patronilor spitalelor de stat să închidă spitalele dacă văd vreun control venind. Ruxanda promite în acest caz că controalele vor lăsa un bilețel în ușă și vor pleca ca ambulanțele.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Dezinfectare-bani-spital-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Dezinfectare-bani-spital-copy-300x300.jpgadminPolitic
Supărați pe controlul inopinat anunțat cu o zi înainte, patronii spitalelor din Chișinău cer ministrului Sănătății, Ruxanda Glavan să îi anunțe cu o lună înainte de un eventual control. Patronii spitalelor amenință că în caz contrar nu vor mai împărți mita pe care o primesc de la pacienți. ”Mi se...

Comentează