igor-dodon-patriarhul-kiril-copy

Patriarhil Kiril a anunțat că va pune mai multe lumânări la biserica sa personală și va deschide cartea ca să-l blesteme pe cel care i-a furat ceasul de aur de la mână și iPhone-ul 7 din buzunar. Patriarhul a mers la miliția din Moscova imediat după întâlnirea cu Dodon și a depus o plângere.

”M-am întâlnit cu gaspadin Dodon. El mi-a hriukăit una alta despre moldova. Boje moi, că muream de râs cum grohăia. La final mi-a strâns mâna, m-a îmbrățișat și a plecat. La scurt timp după asta, ce să vezi? Nu mai aveam ceasul la mână și nici telefonul meu. Noul iPhone 7 pentru care matușka a stat la rând 3 minute, că era Medvedev și Putin în față. Să i se transforme fața în rât și să grohăie ca un porc hoțul care a îndrăznit să-mi ia obiectele sfinte”, a declarat patriarhul Kiril, directorul general al Patriarhiei Ruse.

Igor Dodon i-a transmis profundele sale regrete și speră că hoțul va fi până la urmă prins. Din păcate pentru candidatul socialist, la scurt timp după ce a ajuns în Moldova, medicii i-au descoperit o boală rară. Acesta a început să grohăie și mai tare, iar nasul a început să i se lățească foarte tare.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Igor-Dodon-Patriarhul-Kiril-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Igor-Dodon-Patriarhul-Kiril-copy-300x300.jpgadminInternațional
Patriarhil Kiril a anunțat că va pune mai multe lumânări la biserica sa personală și va deschide cartea ca să-l blesteme pe cel care i-a furat ceasul de aur de la mână și iPhone-ul 7 din buzunar. Patriarhul a mers la miliția din Moscova imediat după întâlnirea cu Dodon...

Comentează