Pasha Parfeni retinut CNA copy

Încep zile extrem de grele pentru cant-eroul Pasha Parfeni. Acesta a fost reținut în această dimineață de procuororii CNA. Asta după ce aseară a apărut pe scena din PMAN cu un tricou pe care scria #nuplaha. Un mesaj extrem de ofensator la adresa Coordonatorului Executiv al Republicii Moldova, susține procuoaroarea Adriana BețiShor.

”Cum să-ți permiți în zi de sărbătoare să ieși pe scenă cu un astfel de tricou? Nu vă pot spune ce scria acolo. Este atât de ofensator… Numai dacă l-aș gândi ar trebui să mă arestez și să mă bag în izolatorul CNA. Avem un Coordonator Executiv al Moldovei și trebuie să-l iubim. Dacă nu o facem, înseamnă că nu respectăm țara, tradițiile, istoria. Este ca un atentat cu bombă, iar teroriștii, se știe, sunt arestați și condamnați pe viață la închisoare”, a declarat Adriana BețiShor, procuoroarea CNA.

Procuororii susțin că în afară de atacul terorist, îl suspectează pe Pasha Parfeni că a cântat pe la nunți. ”Noi avem informații și plângeri că în afară de activitatea sa de cântăreț oficial, domnul Pasha merge pe la nunți. Vrem să vedem ce face cu banii? Unde îi ține? În ce bănci? O să verificăm dacă și-a construit casă, ce mașină are? Sigur trebuie să aflăm ceva care să-l compromită și să ne permită să-l băgăm pe mulți ani la închisoare pentru că și-a permis să-l insulte atât de grav pe iubitul nostru Coordonator”, a adăugat Adriana BețiShor.

După gestul său, Guvernul a cerut ca Sasha Parfeni să nu mai fie chemat la niciun concert și să aibă interdicție de a mai participa la concursurile Eurovision. În plus, poliția a avertizat toți mirii din Moldova: dacă îl vor chema la nuntă pe Pasha Parfeni, o să le verifice nuntașii cu alcooltestele și o să-i rețină pentru consum de alcool.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Pasha-Parfeni-retinut-CNA-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Pasha-Parfeni-retinut-CNA-copy-300x300.jpgadminMonden
Încep zile extrem de grele pentru cant-eroul Pasha Parfeni. Acesta a fost reținut în această dimineață de procuororii CNA. Asta după ce aseară a apărut pe scena din PMAN cu un tricou pe care scria #nuplaha. Un mesaj extrem de ofensator la adresa Coordonatorului Executiv al Republicii Moldova, susține...

Comentează