Deputații din Moldova nu mai au rușine. Deși țara este foarte săracă, Parlamentul a decis să-și reînoiască parcul auto. Potrivit lui Marian Lupu, deputații s-au declarat nemulțumiți de mașinile Audi A6 pe care Legislativul le-a achiziționat luna trecută: ”acestea nu sunt suficient de înalte, iar când dau în gropi deputații sunt zgâlțâiți tare. Mergi pe drum, deschizi o șampanie și, când colo, ți-o verși toată pe costumul Armani. Știți voi cât costă un costum Armani? Un salariu de deputat nu este suficient. Cum putem lucra în astfel de condiții?

Pentru a nu-și murdări costumele cu șampanie, deputații au decis în unanimitate să cumpere de urgență din fondul Guvernului pentru pensii, salarii și ajutoare sociale 101 bolizi de lux, marca Porsche Cayenne. Mașinile sunt dotate cu suspensie specială, iar deputații nu vor mai fi zgâlțâiți din cauza gropilor. Ca să le facă munca mai puțin stresantă, administrația Parlamentului a solicitat ca toate mânerele din mașini, dar și piesele din metal să fie suflate cu aur. O singură mașină costa 500 de mii de euro.

Mașinile vor ajunge în câteva săptămâni în Moldova, iar până atunci toți parlamentarii și-au luat concediu medical. Deputații vor sa scape de stresul cauzat de drumurile proaste și sărăcia din Moldova și au plecat în Monaco.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Porsche-Cayene-Parlament-copy-1024x683.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Porsche-Cayene-Parlament-copy-150x150.jpgadminFinanțe
Deputații din Moldova nu mai au rușine. Deși țara este foarte săracă, Parlamentul a decis să-și reînoiască parcul auto. Potrivit lui Marian Lupu, deputații s-au declarat nemulțumiți de mașinile Audi A6 pe care Legislativul le-a achiziționat luna trecută: ”acestea nu sunt suficient de înalte, iar când dau în gropi...

Comentează