Teroristi Parlamentari Filat Plahotniu Voronin Lupu Dodon copy

Nu am reușit să ne integrăm în Uniunea Europeană, dar avem marea șansă să ne integrăm în Califatul Islamis, ISIS și Al Qaeda. Asta după ce deputații moldoveni au fost declarați de Asociația Internațională a Teroriștilor cei mai eficienți teroriști din lume. Premiul a fost înmânat chiar teroristului numărul 1 din Moldova.

”Este o onoare pentru mine să primesc detonatorul de aur. Știu că toată lumea se întreabă cum am reușit să fim cei mai buni teroriști din lume. Secretul meu este simplu. Noi nu folosim bombe, noi ne folosim de furt. Furtul este extrem de eficient. Am distrus Moldova în scurt timp, iar oamenii fug din țară ca de un atac terorist”, a declarat de la tribună teroristul Vladah P’Alah Atniuk.

De bucurie, deputații moldoveni au cerut să nu mai fie numiți în bătaie de joc deputați, parlamentari sau legiuitori. Ei cer să fie numiți teroriști. Mihai Ghimpu s-a declarat cu adevărat fericit pentru că el deținea ilegal un harem, iar acum legea îi va permite să aibă câte neveste vrea.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Teroristi-Parlamentari-Filat-Plahotniu-Voronin-Lupu-Dodon-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/03/Teroristi-Parlamentari-Filat-Plahotniu-Voronin-Lupu-Dodon-copy-300x300.jpgadminInternațional
Nu am reușit să ne integrăm în Uniunea Europeană, dar avem marea șansă să ne integrăm în Califatul Islamis, ISIS și Al Qaeda. Asta după ce deputații moldoveni au fost declarați de Asociația Internațională a Teroriștilor cei mai eficienți teroriști din lume. Premiul a fost înmânat chiar teroristului numărul...

Comentează