Vlad Plahotniuc la inchisoare copy

Surpriză mare! Înainte de vacanța parlamentară deputații au votat în mare secret trimiterea la închisoare a lui Vlad Plahotniuc. Din primele informații se pare că legiuitorii s-au folosit de faptul că patronul PD nu mai este parlamentar. Așa că s-au adunat noaptea și, cu luminile stinse, în șoaptă, au ținut o ședință micuță în care au votat ca Vlad Plahotniuc să fie arestat.

”Noi nu vrem să vorbim despre asta. Nu că ne temem, dar ne este frică. Așa că preferăm să votăm pe ascuns. Acum nu mai este coleg cu noi, poate fi arestat de către oricine dorește. Am găsit vreo doi procurori mai curajoși, dar le era frică și, ca să le demonstrăm că nouă nu ne este, am făcut acest act de curaj. Piu, piu, bonjur maman!”, a declarat un deputat care a preferat să-și ascundă identitatea.

Deocamdată instituțiile statului își pasează arestarea de la una la alta. CNA la Procuratură, Procuratura spre Poliția. Cu toate acestea Vlad Plahotniuc nu are nicio șansă să ajungă la închisoare. Motivul, câțiva deputați au mers la el și, după ce s-au așezat în genunchi, au rupt și au mâncat originalul hârtiei semnate de parlamentarii curajoși.

Parlamentul a votat în secret trimiterea lui Vlad Plahotniuc la închisoarehttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Vlad-Plahotniuc-la-inchisoare-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Vlad-Plahotniuc-la-inchisoare-copy-300x300.jpgadminPoliticînchisoare,Parlament,Vlad Plahotniuc
Surpriză mare! Înainte de vacanța parlamentară deputații au votat în mare secret trimiterea la închisoare a lui Vlad Plahotniuc. Din primele informații se pare că legiuitorii s-au folosit de faptul că patronul PD nu mai este parlamentar. Așa că s-au adunat noaptea și, cu luminile stinse, în șoaptă, au...

Comentează