Parlament Jurnaliste Sexy copy

Parlamentul Republicii Moldova a dat în sfârșit o lege bună. Legislativul a adoptat un nou Dress Code pentru jurnaliste. Organizațiile pentru protecția jurnalistelor au susținut până acum că vechiul Dress Code era sovietic și comunist. Noul document care prevede modul în care se pot îmbrăca jurnalistele este unul relaxat și i-a bucurat deja pe toți parlamentarii.

”Dress Code-ul nou prevede că jurnalistele nu trebuie să vină doar în mini jupă, cu tocuri, cu decolteu. Nu. Vrem ca jurnalistele să se simtă bine la Parlament. Să nu mai fie stresate. Să se simtă ca când le ducem la saună, la plajă. Așa că le dăm voie să vină în chiloți și sutien”, a declarat Marian Lupu, cel care a propus noul Dress Code.

În afară de deputate, toți deputații au votat pentru Dress Code. Asta înseamnă că jurnalistele pot veni fără nicio inhibiție la ședințele Parlamentului. Ca să păstreze o urmă de moralitate, noul Dress Code prevede că jurnalistele nu au voie să se dezbrace complet decât în cabinetele deputaților cu care au relații profesionale.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Parlament-Jurnaliste-Sexy-copy1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Parlament-Jurnaliste-Sexy-copy1-300x300.jpgadminPolitic
Parlamentul Republicii Moldova a dat în sfârșit o lege bună. Legislativul a adoptat un nou Dress Code pentru jurnaliste. Organizațiile pentru protecția jurnalistelor au susținut până acum că vechiul Dress Code era sovietic și comunist. Noul document care prevede modul în care se pot îmbrăca jurnalistele este unul relaxat și i-a...

Comentează