igor-dodon-panou-transnistria-copy

Republica Moldova vrea să scape de rușinea de a avea un prezerședinte ca Dodon. Așa că a decis să renunțe cu totul la transnistreni, care sunt un fel de sirieni moldoruși. Parlamentul a anunțat că pregătește o lege prin care vrea să anunțe public că țara noastră, chiar dacă este mică, donează Transnistria Ucrainei. În motivația legii există mai multe motive motivaționale.

”Transnistrenii au devenit foarte urâți de către moldoveni după ce l-au înscăunat prezerședinte pe Dodon. Nu mai vrem în aceeași țară cu ei, ne este rușine că votează cu Dodon. Moldovenii noștri s-au întrebat de ce îi mai ținem în țara noastră dacă ei se comportă ca porcii? Ca să nu mai avem probleme cu ei la alegerile parlamentare am decis să renunțăm complet la Transnistria. Nici măcar nu o vindem, o donăm Ucrainei, că și așa, săraca, a rămas fără atâta pământ luat de ruși. S-or mai bucura și ei”, a declarat Pavel Filip Kirkorov, premierul Republicii Moldova.

Din păcate, Ucraina a anunțat că nu dorește să preia Transnistria de la Moldova. Premierul Mikola Salo de la Misnk a anunțat că Ucraina are suficiente probleme cu Donbasul cu Crimeea ca să își mai ia pe cap și Transnistria. Totuși, există o șansă. Moldova vrea să facă un împrumut de la FMI ca să plătească Ucraina să accepte donația.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-panou-transnistria-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/11/Igor-Dodon-panou-transnistria-copy-1-300x300.jpgadminInternațional
Republica Moldova vrea să scape de rușinea de a avea un prezerședinte ca Dodon. Așa că a decis să renunțe cu totul la transnistreni, care sunt un fel de sirieni moldoruși. Parlamentul a anunțat că pregătește o lege prin care vrea să anunțe public că țara noastră, chiar dacă...

Comentează