Parlamentul Moldovenesc a decis să lupte cu căldurile care i-au deranjat prea mult pe moldoveni și a decis să scoată o lege prin care oamenii să scape de caniculă. Deputații au decis ca Moldova să treacă la măsurarea temperaturilor pe scara Fahrenheit și să abandoneze scara Celsius.

”Nu se poate. Este prea cald. Norocul nostru că noi stăm toată ziua la condiționer. Avem condiționer în mașină, condiționer în Parlament. Dar ne gândim zi și noapte la cetățenii noștri, nu putem dormi de grija că ei nu au condiționere. Ei prășesc la 69 de grade. Ei se duc cu jitele la păscut la 69 de grade. Sperăm că după ce schimbăm scara de la Celsius la Fahrenheit o să fie mai puțină caniculă”, a declarat președintele Parlamentului Andrian Candu.

Vlad Plahotniuc a venit cu o idee și mai bună. Acesta propune schimbarea scării Celsius doar pe jumătate. Potrivit Coordonatorului Suprem al Republicii Moldova, odată cu această modificare, schimbările climatice vor fi anulate, iar în țara noastră va veni răcoarea mult așteptată.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Andrian-Candu-prasit-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Andrian-Candu-prasit-copy-300x300.jpgadminSocial
Parlamentul Moldovenesc a decis să lupte cu căldurile care i-au deranjat prea mult pe moldoveni și a decis să scoată o lege prin care oamenii să scape de caniculă. Deputații au decis ca Moldova să treacă la măsurarea temperaturilor pe scara Fahrenheit și să abandoneze scara Celsius. ”Nu se poate....

Comentează