Voronin Bogat copy

Republica Moldova a intrat în cartea recordurilor, după ce a stabilit un record greu de atins de alte țări. Potrivit unei legi votate în secret de Parlament, cetățenii din Republica Moldova vor fi singurii din lume care pot ieși la pensie abia când ating vârsta de 100 de ani.

”Suntem prima țară din lume care face asta. Oricum noi nu aveam bani să plătim pensiile. Domnul Plahotniuc ne-a dat o idee bună. Foarte puțini moldoveni trăiesc până la 100 de ani, așa că bugetul de stat va avea mai puține cheltuieli cu pensiile. Ne vom permite în sfârșit investiții normale în parcul auto al Parlamentului. Trebuie să terminăm de construit și casele de vacanță ale deputaților. Stați liniștiți, avem pe ce să cheltuim banii”, a declarat Vladimir Voronin, cel mai bătrân deputat din Moldova.

Vladimir Voronin susține că moldovenii trebuie să-și susțină părinții la bătrânețe și să nu-i lase în cârca deputaților moldoveni. Fostul președinte îl dă ca exemplu pe fiul său, Oleg Voronin: ”Olejka administrează afaceri, are bănci, restaurante, firme de construcții. Mă ajută, îmi dă bani, eu nu stau să aștept ca proștii în fiecare lună pensia de 500 de lei.”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Voronin-Bogat-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Voronin-Bogat-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Republica Moldova a intrat în cartea recordurilor, după ce a stabilit un record greu de atins de alte țări. Potrivit unei legi votate în secret de Parlament, cetățenii din Republica Moldova vor fi singurii din lume care pot ieși la pensie abia când ating vârsta de 100 de ani. ”Suntem...

Comentează