Vești foarte bune pentru țara noastră. Pentru că nu mai are răbdare ca poporul să trăiască bine, Parlamentul face eforturi considerabile ca să ne ducă cât mai repede în UE unde va curge lapte și miere. Adrian Candu a decis să ia măsuri urgente. A angajat o vrăjitoare care va ghici exact data și anul în care Moldova va adera la UE.

”Asta se va întâmpla doar atunci când vor zbura porcii. Nu mai degrabă. De fapt, moldovenii trebuie să-l bage la pușcărie pe Plahotniuc și toată banda lui. Și va intra lejer în UE. Deși, cred că mai curând trebuie să așteptați să zboare porcii, decât să meargă Plaha la închisoare”, a declarat baba Tanga, vrăjitoarea angajată de Candu.

Prins de febra pronosticurilor, Adrian Candu a cerut ministerului Agriculturii și Academiei de Științe SF din Moldova să ia niște porci și să-i înveze să zboare. Proiectul este unul destul de ambițios și dacă vor eșua, savanții moldoveni se gândesc să-l ia pe prezikul Dodon, să-l urce într-un avion și să-l arunce de acolo, asta în condițiile în care acest porc zboară în fiecare lună la odihnă în Gayropa.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Vrajitoare-Candu-Parlament-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/07/Vrajitoare-Candu-Parlament-copy-300x300.jpgadminPolitic
Vești foarte bune pentru țara noastră. Pentru că nu mai are răbdare ca poporul să trăiască bine, Parlamentul face eforturi considerabile ca să ne ducă cât mai repede în UE unde va curge lapte și miere. Adrian Candu a decis să ia măsuri urgente. A angajat o vrăjitoare care...

Comentează