Viața perfectă a lui Igor Dodon, când părinții îi dădeau bani cu nemiluita, s-a terminat. Radașii socialistului au anunțat astăzi în presă că s-au săturat să-l țină pe hăndrălău în spate. Ajunși pensionari, la o vârstă înaintată, mămica și tăticul au decis că este momentul să-i oprească țâța din care suge. Adică să nu-i mai dea bani.

”Igoraș s-a porcit cu totul. S-a îngrășat, s-a făcut mare și tot de la noi vine să ceară bani. I-am zis să-și găsească un loc normal de muncă, toată viața lui a lucrat pe la stat, unde se plătește prost. Ne-am zaibit! Câți bani să-i dăm și noi, că ne-am săturat. Ce vreți de la el? A muncit toată viața la stat, habar nu are cât de greu este să muncești cu adevărat undeva. Stă pe spatele unor pensionari, i-am luat mașină, casă de toate”, s-au plâns părinții lui Dodon, care se jură că nu-i mai dau bani.

Și soția lui Dodon a anunțat că s-a săturat să-l ducă pe Igor Dodon în spate. Aceasta i-a înaintat un ultimatum, dacă nu-și găsește un loc normal de muncă, îl lasă fără bani. Din păcate, Igor Dodon o ține tot pe a sa. În loc să se ducă în Italia, în Portugalia sau Rusia să facă bani și să-i trimită acasă – se joacă de-a prezikul ca să fie ținut în spate de toți moldovenii, nu doar de părinți și soție.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/img_7997.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/09/img_7997-300x300.jpgadminSocial
Viața perfectă a lui Igor Dodon, când părinții îi dădeau bani cu nemiluita, s-a terminat. Radașii socialistului au anunțat astăzi în presă că s-au săturat să-l țină pe hăndrălău în spate. Ajunși pensionari, la o vârstă înaintată, mămica și tăticul au decis că este momentul să-i oprească țâța din...

Comentează