zombie-moldova-alegeri-copy

Inspirați din politica moldovenească, cunoscutul producător de filme Paramount a anunțat că va turna un nou film cu Zombie. Filmul va fi filmat în cel mai mare cimitir de alegători din Moldova, cimitirul Doina. Regizorii filmului vor fi celebrul Moș Martin Scorțese în colaborare cu Quentin Tarantino. Scenariul este simplu, spun cei doi regizori.

”Într-un sat numit Moldova, apare într-o zi un vrăjitor, Pahan Niuk. Pahan Niuk aista face incantații, iar în ziua de alegeri organizează o secție de vot la cimitirul Doina și îi trezește pe toți morții care încep să alerge pe ulițe în căutarea unei ștampile. În timp ce o caută strigă în gura mare ZaPulu, ZaPulu. Așa că am decis să numim filmul ZaPulu”, a declarat Moș Martin Scorțeze și Quentin Tarantino.

Din păcate, filmul conține o serie de inadvertențe. De pildă, în loc de Paștele Blajinilor, actorii spun Paștele Alegătorilor. Cel mai grav este că atunci când Pahan Niuk ajunge în cimitir, nimeni nu strigă ”Jos Pahan Niuk!” Pentru rolul său, Pahan Niuk va primi medalia Oscar chiar din mâinile lui Nick’O’Laye Team Off Tea, cred criticii de artă de la Publika TV.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Zombie-Moldova-alegeri-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Zombie-Moldova-alegeri-copy-300x300.jpgadminInternațional
Inspirați din politica moldovenească, cunoscutul producător de filme Paramount a anunțat că va turna un nou film cu Zombie. Filmul va fi filmat în cel mai mare cimitir de alegători din Moldova, cimitirul Doina. Regizorii filmului vor fi celebrul Moș Martin Scorțese în colaborare cu Quentin Tarantino. Scenariul este...

Comentează