Nunta Luvru

Moldovenii au descoperit în sfârșit cum să facă nunți profitabile. Un cuplu de miri a decis să-și organizeze nunta în palatul Luvru din Paris, celebrul palat al împăraților francezi. Mare le-a fost mirarea când au descoperit că chiria în acest local reprezintă jumătate din chiria din localurile de nunți din Chișinău. Și mâncarea este mai ieftină în Luvru decât în Chișinău.

”Da, nu zic, la Luvru era aur, sidef, marmură, dar nu părea la fel de frumos ca în restoranul Zalataia Svadiba din Chișinău. Sincer, nu aș fi venit la Louvre să fac nunta, că toată viața mi-am dorit să o fac la restoran în Chișinău. Cam țărani francezii iștea cu Luvrul lor. Nu aveau tamada, nu aveau fontan din ciocolată, nu aveau nicio ușă din steklopachet și nici flori din plastic. Am rămas dezamăgită. Dar m-a convins prețul”, a declarat Virgina Facmi, mireasă din Republica Moldova.

Din primele calcule ale miresei Virgina Facmi, nunta în palatul Luvru a fost la jumătate de preț față de cel mai ieftin restaurant din Chișinău. Mai mult, nuntașii au rămas și cu băutură la sfârșitul petrecerii, asta deoarece chelnerii din Franța nu au furat nicio sticlă de vin de pe mese. Iar ca lucrurile să rămână de domeniul fantasticului paradoxal, mirii au făcut profit curat 20 de mii de euro după ce au plătit toate cheltuielile.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Nunta-Luvru.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Nunta-Luvru-300x300.jpgadminFinanțe
Moldovenii au descoperit în sfârșit cum să facă nunți profitabile. Un cuplu de miri a decis să-și organizeze nunta în palatul Luvru din Paris, celebrul palat al împăraților francezi. Mare le-a fost mirarea când au descoperit că chiria în acest local reprezintă jumătate din chiria din localurile de nunți...

Comentează