Teroristul-de-la-gradinita

Vești proaste pentru cei care au vrut să vadă căruțele armatei Moldovenești, cum trag cu arcul ostașii, dar și abilitățile de prășitori ale militarilor moldoveni. Se pare că fix în ziua de 27 august, armata rusă din Transnistria a anunțat noi exerciții militare pe teritoriul Republicii Moldova.

”Vă informăm să nu blocați centrul Chișinăului pe 27 august pentru că atunci am planificat noi niște exerciții militare pe strada Lenina. Să nu vedem nici urmă de urmaș al lui Ștefan cel Mare, că îi stricăm praștia și arcul. S-a înțeles ori nu? Cu exercițiile noastre militare nu este de joacă. Aici avem arme, nu lemne. O să venim cu niște Katiushe să ne antrenăm în caz că trebuie să eliberăm din nou Moldova de sub jugul fascist”, a declarat șeful statului major de la Tiraspol, ghenemaroiul Sergay Dalbaiovich.

Din fericire, ministrul Apărării al Republicii Moldova a reacționat prompt și cu maxim curaj. Talean Șalavaru a anunțat că în acest an Moldova își va sărbători ziua Dependenței după calendarul Mayașilor. Cu alte cuvinte, parada se amână cu o lună. Până atunci, ostașii moldoveni au fost rugați să se ascundă ca să nu fie văzuți cumva de soldații ruși.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Teroristul-de-la-gradinita-1024x689.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Teroristul-de-la-gradinita-300x300.jpgadminSocial
Vești proaste pentru cei care au vrut să vadă căruțele armatei Moldovenești, cum trag cu arcul ostașii, dar și abilitățile de prășitori ale militarilor moldoveni. Se pare că fix în ziua de 27 august, armata rusă din Transnistria a anunțat noi exerciții militare pe teritoriul Republicii Moldova. ”Vă informăm să...

Comentează