Kukuruznic Soldati Sape copy

Cea mai temătoare armată din lume are niște probleme grave pentru Parada gay de pe 27 august. Este vorba de Oastea Moldovenească care s-ar putea să nu poată veni în Piața Marii Adunări Naționale, de Ziua Dependenței. Motivul este cât se poate de ghinionist. Înfricoșătorul avion din dotarea Oastei Moldoveneși, Kukuruznic Oan nu mai pornește după ce s-a stricat motorul.

”Am încercat să-i turnăm vodcă, am încercat să-l zăvodim ruchnoy. Nimic nu merge. Pur și simplu Kukuruznic Oan nu mai poate să zboare. Și de-atâtea ori am zis, ostași, vă ordon, nu mai treceți Prutul cu țigări de contrabandă, că nu mai duce foarte mult săracul Kukuruznic Oan. Ostașii tot zburau și zburau peste Prut cu țigări de contrabandă. Iac-așa, acum nu se mai zăvodește, o să vedem cu ce zburați la parada gay din 27 august”, a declarat ministrul Talean Șalavaru.

Și nu este singura problemă a Oastei Moldovei. Nici acum, în al 12-lea ceas, ostașii nu au reușit să-și ascută sapele pentru prășit. Și când lucrurile nu putea fi atât de grave, ministrul Apărării, Talean Șalavaru a descoperit că măgarii care trăgeau tancurile moldovenești au fost tăiați de ostași la șașlâk.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Kukuruznic-Soldati-Sape-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/08/Kukuruznic-Soldati-Sape-copy-300x300.jpgadminPolitic
Cea mai temătoare armată din lume are niște probleme grave pentru Parada gay de pe 27 august. Este vorba de Oastea Moldovenească care s-ar putea să nu poată veni în Piața Marii Adunări Naționale, de Ziua Dependenței. Motivul este cât se poate de ghinionist. Înfricoșătorul avion din dotarea Oastei...

Comentează