Gheorghe Papuc mancare copy

Gheorghe Papuc se plânge că polițiștii l-au ținut blocat în casă timp de mai bine de o lună. În acest timp a slăbit 3 kilograme și jumătate din cauza mâncării foarte proaste, susține fostul ministrul de interne.

”Eu sunt obișnuit cu caviar, cu fois gras, îi sunam pe polițiștii care mă păzeau să nu plec din palatul meu și îi rugam să-mi cumpere mâncarea asta, dar ei își băteau joc de mine. Îmi aduceau cârnaț doctorskii, capcionkă, seliodkă… Pur și simplu și-au bătut joc de mine. Așa că mă plâng la CEDO și cer despăgubiri un milion de euro”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info, Gheorghe Papuc.

Ministerul de Interne și-a cerut deja scuze de la fostul său șef. Oficialii ministerului susțin că toți polițiștii care l-au supărat cu ceva pe Gheorghe Papuc au fost dați deja afară și bătuți cu bastoanele de către bodiguarzii lui Papuc în subsolul comisariatului numărul 5 de poliție. În plus, potrivit ministerului, banii pentru hrana lui Gheorghe Papuc pe perioada cât a stat acasă erau puțini, doar 300 de euro pe zi.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Gheorghe-Papuc-mancare-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Gheorghe-Papuc-mancare-copy-300x300.jpgadminPoliticCEDO,despăgubire,Gheorghe Papuc
Gheorghe Papuc se plânge că polițiștii l-au ținut blocat în casă timp de mai bine de o lună. În acest timp a slăbit 3 kilograme și jumătate din cauza mâncării foarte proaste, susține fostul ministrul de interne. ”Eu sunt obișnuit cu caviar, cu fois gras, îi sunam pe polițiștii care...

Comentează