Mitropolit Papa Francisc copy

Pentru prima dată în istoria ei, Republica Moldova va fi vizitată de un Papă. Este vorba de Papa Francisc, care a făcut anunțul în timpul unei messe din piața Mercato di Sciocchi din Roma. Pontiful ne va vizita țara pe 1 octombrie la invitația managerului Mitropoliei Moldovei, mitropolitul Vladimir.

”Cu plăcere voi vizita Moldova, mai ales că mi s-a promis că vom merge și în subsolurile de la Cricova, unde voi putea gusta sângele Domnului. Am înțeles că în Moldova, producția de sângele Domnului a fost bună anul acesta. De fapt, de mult vreau să mă întâlnesc cu cel mai bogat mitropolit din lume. Așa că atunci când mitropolitul Moldovei s-a îndurat să mă cheme în vizită am acceptat fără să stau pe gânduri. Vin cu cea mai mare plăcere, chiar vreau să știu cum reușește să câștige milioanele de euro”, a declarat pe contul său de Facebook, Papa Francisc.

Din primele informații, întâlnirea va avea loc în Piața Marii Adunări Naționale, așa că protestatarii vor trebui să plece de acolo. Papa Francisc urmează să viziteze și seifurile de la Banca Națională, acolo unde va vedea aurul și milioanele de euro ale mitropolitului Vladimir.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Mitropolit-Papa-Francisc-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Mitropolit-Papa-Francisc-copy-300x300.jpgadminInternațional
Pentru prima dată în istoria ei, Republica Moldova va fi vizitată de un Papă. Este vorba de Papa Francisc, care a făcut anunțul în timpul unei messe din piața Mercato di Sciocchi din Roma. Pontiful ne va vizita țara pe 1 octombrie la invitația managerului Mitropoliei Moldovei, mitropolitul Vladimir. ”Cu...

Comentează