Zinaida Julea a murit fantoma Nunta copy

Zinaida Julea a creat panică și multă frică la o nuntă din Chișinău. Mirii au uitat că au chemat-o pe celebra cântăreață să le facă spectacol la nuntă. Așa că invitații care citiseră pe facebook că Julea a murit, s-au speriat și au fugit când au văzut-o intrând în restaurant.

”Citisem pe facebook că Julea a murit. Vă dați seama ce șoc a fost când am văzut-o în carne și oase? Am crezut că este o fantomă, că este vreun vârcolac. De unde să știm că Julea nu a murit? Doar scrie pe facebook. Iar pe facebook este doar adevărul. Noi credem mai ales ce scriu ziariștii de la moldovești.info. Ne-am speriat foarte tare de fantoma Zinaidei Julea, că am fugit cu tot cu mâncare și băutură acasă”, a declarat vornicica cea mare, Virgina Facmi.

Mirii îi cer acum daune Zinaidei Julea. Asta pentru că toți nuntașii le-au fugit chiar înainte de a pune banii pe masă. Din păcate pentru tineri, nunta a falimentat. În loc să-și cumpere un apartament la Ciocana, tinerii însurăței trebuie să se ducă acum în Italia să muncească mult ca să întoarcă 100 de mii de euro, cât a costat întreaga nuntă.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
adminMonden
Zinaida Julea a creat panică și multă frică la o nuntă din Chișinău. Mirii au uitat că au chemat-o pe celebra cântăreață să le facă spectacol la nuntă. Așa că invitații care citiseră pe facebook că Julea a murit, s-au speriat și au fugit când au văzut-o intrând în restaurant. ”Citisem...

Comentează