Codruta Kovesi Procurator european

Agitație, panică și multă frică astăzi, în Legislativul din Chișinău. Motivul acestor emoții trăite la maximum de deputații moldoveni: șefa DNA, Codruța Kovesi a anunțat într-un comunicat de presă că și-a depus CV-ul pentru funcția de procuror european în Moldova. Partidele din AIE-3 au anunțat deja o ședință secretă. 

”La București am reușit să trimit în închisoare un premier, oameni de afaceri, deputați, miniștri, procurori, judecători, fotbaliști. Dar, sincer să fiu, mă plictisesc în România pentru că acum arestez doar mărunțiș. Vreau să vin la Chișinău, aici sunt pești mari. Vă promit că în jumătate de an golesc Parlamentul. Am auzit de un domn Filat, de un domn Plahotniuc, de un Ghimpu. Dacă au furat ceva, îi condamn cât ai zice deputat. Și nici nu cer bani pentru asta, lucrez doar din plăcerea de a aresta”, a declarat Codruța Kovesi pentru redactorii moldovesti.info.

Întruniți în ședința secretă, Vlad Filat, Vlad Plahotniuc și Mihai Ghimpu au anunțat că deocamdată cercetează CV-ul șefei DNA România. Aceștia susțin că sunt puține șanse ca aceasta să ajungă procuror european în Moldova. Ei o suspectează pe Codruța Kovesi că nu are diplomă de BAC. Mai mult, cei trei susțin că ar fi avut nevoie de un procuror bărbat, nu de un procuror femeie, iar șefa DNA nu poarcă niciodată șapcă.

Panică în Parlamentul de la Chișinău, Codruța Kovesi, șefa DNA și-a depus CV-ul pentru procuror europeanhttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Codruta-Kovesi-Procurator-european.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Codruta-Kovesi-Procurator-european-300x300.jpgadminInternaționalCodruta Kovesi,CV,procuror european
Agitație, panică și multă frică astăzi, în Legislativul din Chișinău. Motivul acestor emoții trăite la maximum de deputații moldoveni: șefa DNA, Codruța Kovesi a anunțat într-un comunicat de presă că și-a depus CV-ul pentru funcția de procuror european în Moldova. Partidele din AIE-3 au anunțat deja o ședință secretă.  ”La București...

Comentează