Polițiștii moldoveni au fost sesizați de mii de moldoveni de un caz cu totul aparte. Cetățenii povestesc că au văzut un autobuz albastru care călătorește prin satele și orașele Moldovei. Din vorbele oamenilor, din autobuzul albastru pictat cu niște trandafiri dă năvală o bandă de hoți care a zaibit populația. De frică, oamenii au început să se închidă în case.

”Bleaha-muha. Nu-i de ajiuns că ne spun minciuni la televizor în fiecare zi. Ne toarnă și ne toarnă minciuni, ba că drumurile s-au reparat, ba că spitalele te lecuiesc, ba că salariile cresc. Nihrena nu este adevărat. Drumurile sunt la fel de proaste, spitalele de îmbolnăvesc, iar salariile sunt de râsul curcilor. Ne ajung atâtea minciuni. Mai vin și aiștea cu minciunile lor să ne toarne lapșa pe urechi”, a declarat Leonea Iaibu, moldovean greu de mințit.

Oamenii susțin că nu mai au urechi ca să li se toarne macaroane peste ele, așa că îi roagă pe cei care umblă cu autobuzul albastru să nu-i mai deranjeze. Pentru că autobuzul nu se liniștește, moldovenii au făcut milioane de sesizări la poliție.

Din păcate, poliția susține că autobuzul albastru este o fantomă și că nu au găsit nicio dovadă. Ministrul de Interne Jănea Chizdan susține chiar că autobuzul albastru este ca miliardul, toată lumea vorbește de el, dar el nu există.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/01/Adrian-Candu-selfie-autobuz-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/01/Adrian-Candu-selfie-autobuz-copy-300x300.jpgadminPolitic
Polițiștii moldoveni au fost sesizați de mii de moldoveni de un caz cu totul aparte. Cetățenii povestesc că au văzut un autobuz albastru care călătorește prin satele și orașele Moldovei. Din vorbele oamenilor, din autobuzul albastru pictat cu niște trandafiri dă năvală o bandă de hoți care a zaibit...

Comentează