Ca să cerșească mulți bani de la români, Pavel Filip a venit îmbrăcat la întâlnirea cu premierul României ca un cerșetor și cu o pancartă pe care scria: ”ajutați un oligarh sărac!”

Eroare la cântarea imnului moldovenesc. În loc să fie difuzată ”Limba noastră-i o comoară”, a fost pusă piesa de la Carla’s Dreams “Pohui”.

La un moment dat miniștrii moldoveni s-au băgat pe sub masă de frică. A apărut un zvon că premierul Viorica Dăncilă vine în Moldova cu șefa DNA, Codruța Kovesi.

Plahotniuc i-a ordonat premierului Filip ca fără un ajutor de 100 de milioane de euro să nu o lase să plece pe Viorica Dăncilă, premierul României.

Mai mulți miniștri moldoveni au fost prinși încercând să vândă țigări de contrabandă Vioricăi Dăncilă.

Viorica Dăncilă s-a trezit fără mașina din parcare după ce Costea Țuțu a fugit cu aceasta.

Ce greșeală mare din partea României. Premierul român Viorica Dăncilă l-a numit pe Pavel Filip, Pavel Stratan.

Hackerii unioniști au spart serverele Guvernului, așa că l-a întâlnire s-a semnat Unirea Moldovei cu România.

Vizita este un dezastru. Ca de obicei, Viorica Dăncilă a fost dusă în subsolul de la Cricova, dar fiind femeie a băut foarte puțin.

Igor Dodon ar fi vrut să se întâlnească și el cu Viorica Dăncilă, dar Plahotniuc l-a suspendat la timp.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Kovesi-catuse.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/02/Kovesi-catuse-300x300.jpgadminPolitic
Ca să cerșească mulți bani de la români, Pavel Filip a venit îmbrăcat la întâlnirea cu premierul României ca un cerșetor și cu o pancartă pe care scria: ”ajutați un oligarh sărac!” Eroare la cântarea imnului moldovenesc. În loc să fie difuzată ”Limba noastră-i o comoară”, a fost pusă piesa...

Comentează