Solitaire guvern Marian Lupu copy

Funcționarii din Guvernul Moldovei care vin la muncă în fiecare zi cu plăcere ca să se mai odihnească au primit o veste proastă de la premierul propus. Acesta a anunțat că dacă ajunge în funcție jocul Косынка sau Пасьянсы va fi dezinstalat din toate calculatoarele. Mai mult, Ion Sturza propune să limiteze accesul funcționarilor la odnoklassniki.

”Din calculele mele, un funcționar guvernamental petrece 90 la sută din timpul de la serviciu jucând Косынка, 7 la sută bârfind, 2 la sută bând cafea, 1 la sută fumând și ce a mai rămas din timp lucrând. Cred că am economisi un milion de euro într-o singură lună dacă am scoate acest joc de pe calculatoarele funcționarilor. Pasul al doilea ar fi să scot jocul de pe calculatoarele vameșilor”, a spus Ion Sturza la întâlnirea cu funcționarii din Guvern.

Mai mulți funcționari au început să plângă la aflarea veștii. Câțiva au anunțat deja că se vor lega cu lanțurile de calculatoare. Cei mai mulți au promis că vor da statul în judecată la CEDO pentru încălcarea drepturilor funcționarilor la joacă. Mai mult, câțiva funcționari au scris o petiție în care îl roagă pe Mark Zuckerberg să-i blocheze contul lui Ion Sturza de pe facebook ca răspuns la interzicerea odnoklassniki în Guvern.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Solitaire-guvern-Marian-Lupu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/01/Solitaire-guvern-Marian-Lupu-copy-300x300.jpgadminPolitic
Funcționarii din Guvernul Moldovei care vin la muncă în fiecare zi cu plăcere ca să se mai odihnească au primit o veste proastă de la premierul propus. Acesta a anunțat că dacă ajunge în funcție jocul Косынка sau Пасьянсы va fi dezinstalat din toate calculatoarele. Mai mult, Ion Sturza...

Comentează