Mihai Ghimpu Stefan cel Mare Alina Zotel copy

Padruga lui Mihai Ghimpu, Alina Zotea, este supărată pe firma Cadouri pentru Iubiți SRL. Aceasta susține că a comandat pentru Mihai Ghimpu un buchet de trandafiri și un falus. În schimb cei de la firma de cadouri i-au livrat trandafiri și un paloș.

”Am sunat aseară la Cadouri pentru Iubiți SRL și am comandat un buchet de trandafiri și un falus, ca cadou din partea mea cu ziua de naștere. Mi-am dorit să-i fac o surpriză. Mulți ne bîrfesc și zic că suntem iubiți. Însă puțini, mai exact, puține știu că Mișulică nu mai e în stare să fie iubit. Mișa s-a chinuit mult să-și reînvie bărbăția. Mereu îi zicea “bonjour, maman”, o compara cu un morcov, o dezmierda cu “piu-piu”, dar nu-i ieșea nimic. Mi-am dorit foarte mult să dau restart relației noastre, de aia am decis să-i dăruiesc falusul, dar căscații de la Cadouri pentru Iubiți i-au livrat un paloș”, a scris Alina Zotea pe facebook.

Cu toate acestea Mihai Ghimpu a fost fericit ca un copil de doi ani. Acesta a și postat un selfi pe facebook, în care a scris că luptă cu paloșul de 25 de ani și a cerut să fie numit Ștefan chlen Mare.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Mihai-Ghimpu-Stefan-cel-Mare-Alina-Zotel-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Mihai-Ghimpu-Stefan-cel-Mare-Alina-Zotel-copy-300x300.jpgadminMonden
Padruga lui Mihai Ghimpu, Alina Zotea, este supărată pe firma Cadouri pentru Iubiți SRL. Aceasta susține că a comandat pentru Mihai Ghimpu un buchet de trandafiri și un falus. În schimb cei de la firma de cadouri i-au livrat trandafiri și un paloș. ”Am sunat aseară la Cadouri pentru Iubiți...

Comentează